HTML

Nirvana Verzió

Kerestem az utam, amit meg is találtam, mert megmutatta a Mindenség. Keresem még, mi célból lettünk, mi miért van? Mi van még ezen a világon, a világmindenségen túl? Mert azt már tudom, hogy itt mi van: eszement világ... Megpróbálom megváltoztatni. Veled EGYÜTT.

Ki van itt?

Eddig látták:

Rajongj!

Friss topikok

  • dd69: Horváth Margit (1968-2016. febr. 2.) Isten nyugosztalja Madárkánkat békében! (2016.02.12. 05:56) Margit Madárka Horváth
  • Ébredj!: Szép munka Frenk1men,csakúgy,mint az összes eddigi írásod!Rengeteg hasonlóan gondolkodó emberre va... (2012.02.16. 13:42) MEKKORA IDIÓTÁK IS VAGYUNK

Linkblog

AZ AGYUNK CSAK JÁTSZIK VELÜNK!

2012.01.30. 18:42 frenk1men

MEKKORA IDIÓTÁK IS VAGYUNK

 Elképzelhető az,hogy a legszembetűnőbb dolgokat nem vesszük észre ?

EZVAN!

Vagyis az van ,hogy elég ostoba dologgal kell foglalkoznom,pont azzal,amit a legjobban nem szeretek,mert a világunk emiatt van bajban : PÉNZ!

Ha már erről írok,elmondom,mindenki ostoba mert nem látja ,hogy ez a legrosszabb,de mivel ezvan,mindenki aki pénzt keres ,mindig többet akar,mivel a legszegényebb is ,egy kicsit jobban akar élni,akinek meg van már lakása ,kocsija,na azok meg jobbat akarnak,mehetnék még felfele ,de minek?

ELTORZULTUNK!

VISZONT KÉRDEM ÉN,MIÉRT HAGYJÁTOK,HAGYJUK,HOGY A SOK SZEMÉT HATALMONLÉVŐ,MEGTÉVESSZEN,BECSAPJON MINKET?

Ugyanis ,kérdezem,mi a CCCP-ért keresnek többet az EU nyugatabbra élő közösségei,emberei? Mivel különbek,a franciák,a németek,az osztrákok,vagy a hollandok,csak egyelőre ezeket említve?Mivel különbek a magyaroknál? Mivel tudnak többet? 

Vagy csak átverés az egész? Igen ,egy hatalmas átverés részesei vagyunk ! Különben ,nem csak ebben,hanem sok mindenben,de maradjunk most ennél.                                 Ugyanazt a munkát végzik,színvonalasabb  eszközökkel,kulturáltabb helyeken,szóval ,könnyebb nekik,mégis mi keresünk kevesebbet!

Miért kell ezt hagyni? Meddig kell még ezt elfogadni? Meddig hiszitek el a sok hazugságot és baromságot,amit ezek kitalálnak válaszul,ezekre a kérdésekre?

Ti elhiszitek ,a munkátok kevesebb fizetséget ér,mint bárhol máshol a világon? Rosszabbul dolgoztok? Selejtet gyártotok,hogy kevesebbet ér a munkátok?

Meddig bírjátok még ,a bőrötök nyúzását?

LEGALÁBB HA MÁSBÓL NEM IS ÉBREDTEK FEL EGYENLŐRE,LEGALÁBB EBBEN AZ EGYBEN LÁSSATOK MÁR TISZTÁN ! ! !

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://frenk1men.blog.hu/api/trackback/id/tr43977750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ébredj! · http://www.facebook.com/pages/Wake-Up-Movement-%C3%89bredj-Mozgalom/270858292964150 2012.02.16. 13:42:49

Szép munka Frenk1men,csakúgy,mint az összes eddigi írásod!Rengeteg hasonlóan gondolkodó emberre van szükség,hogy elkezdődhessen a változás...Béke & Szabadság!