HTML

Nirvana Verzió

Kerestem az utam, amit meg is találtam, mert megmutatta a Mindenség. Keresem még, mi célból lettünk, mi miért van? Mi van még ezen a világon, a világmindenségen túl? Mert azt már tudom, hogy itt mi van: eszement világ... Megpróbálom megváltoztatni. Veled EGYÜTT.

Ki van itt?

Eddig látták:

Rajongj!

Friss topikok

  • dd69: Horváth Margit (1968-2016. febr. 2.) Isten nyugosztalja Madárkánkat békében! (2016.02.12. 05:56) Margit Madárka Horváth
  • Ébredj!: Szép munka Frenk1men,csakúgy,mint az összes eddigi írásod!Rengeteg hasonlóan gondolkodó emberre va... (2012.02.16. 13:42) MEKKORA IDIÓTÁK IS VAGYUNK

Linkblog

AZ AGYUNK CSAK JÁTSZIK VELÜNK!

2012.10.20. 22:01 frenk1men

HÓDÍTSUK VISSZA A TUDATUNKAT!

Címkék: jövő

Egyre jobban érzem magam,nem változtak életkörülményeim,nem lett jobb semmi anyagi értelemben,de már ezek a dolgok nem érdekelnek.

Mi az amitől jobban érzem magam?

A változásoktól!

Egyre többen és többen jönnek rá az emberiség mibenlétére,arra ,hogy mekkora nagy ostobaságokat követtek el az elődeink.Látom,látjuk,hogy változnak az emberek körülöttünk.A körülmények még nem változnak,de az emberek igen,és minél több embernek nyitjuk fel a szemét,annál hamarabb fognak a körülmények is megváltozni.Nemsokára,elkezdhetjük a szép és jó,normális új világ építését.

Ebben kell nagyon jók lennünk.Nem hibázhatunk.Akik a pénz alapú társadalmat akarják tovább vinni,bármilyen változtatásokkal,legyenek akármilyen jónak tűnők,azok bizony nem akarják a változást.Pénz alapú társadalommal,nem lehet változni,változtatni.Nézzétek meg mivé lettek az emberek.Olyan vezetőik lettek,akik csak látszat vezetők.Ők már csak a saját érdekeiket nézik,és azt,hogy a törvényeikkel,legalizálják magukat.
Hát ez nem röhej?mondjátok meg.És mindenkire ráerőltetik!
Sohasem értettem,világ életemben zavartak eme művei az embereknek.Úgy éreztem magam,mintha egy idegen világban élnék.Sohasem éreztem,hogy a FÖLD lenne az otthonom,Sohasem.Mindig idegennek tűnt a számomra.
Mostmár  mást érzek,mást látok,és mostmár tudom.Igen tudom!

Mi megkaptuk a békés harcos útját,Mi vagyunk a békés harcosok.Igen,harcosok lettünk,olyan harcosok,akik a tudatuk segítségével,nyitottá tették a szívüket,ami által,megmutatják a többi ember számára a feltétel nélküli szeretetet!Az önzés nélküli életet.

Köszönök nektek mindent ,barátaim,testvéreim,harcostársaim.Azoknak is köszönöm,akik utálnak,akik írigyek és akiknek közömbös vagyok.

szeretet,béke,tudat,

Szólj hozzá!

2012.10.01. 11:52 frenk1men

...........................................................................................................

Címkék: manipuláció

PÉNZ!

Nem tudok másról beszélni,mert ez a legrosszabb dolog,ami csak a világgal történhetett,amióta csak létezik.
Minden erről szól,ebbe kényszerítették bele magukat az emberek.
Működne,ha nem lennének hazug emberek,de mivel hazugok vannak,akiknek nem számít a tisztesség,nincs lelkiismeretük,sőt,a pénzvilágban már nem is lehet ilyen senki.

Akik hatalmon vannak,azért ilyenek,hogy megtartsák a hatalmukat,akiknél meg a sok pénz van,azért,hogy még több legyen,és megtartani,bármi áron.
Semmi sem működik az emberek világában,normálisan! 
Minden szolgáltató,legyen banki,mobil,internet,gáz,elektromos,stb.csak arra törekszik,hogy működjön,legyen profit,bármilyen áron,nem számít semmi,csak elhitetik az emberekkel,ez így jó,így működik,és ez csak téged szolgál,neked jó.
Vagy ott van a modern gyarmatosítás!Te átlátod,vagy egyáltalán tisztában vagy vele,ez mi?Hát ott van pedig a emberek orra előtt.Legfőbb képviselői az amerikai vezetők:(na oké,ők felett is vannak).Megtámadni egy másik országot,első lépésként elhitetni az amerikai emberekkel,(és az egész világgal)hogy az akit megtámadunk csak azért tesszük,mert az egy rossz nép,rossz vezetőkkel,majd mi megmutatjuk nekik,mi a szabadság és a demokrácia,közben pedig,ebből egy szó sem igaz! Csak az ország  energiája kell nekik,ami eladható .
Hát nem röhej?Hazugság az egész!
Akármiről beszélhetnék,mindenben ott van,ott van az iskolákban,ott van a sportban,az egészségben,mindenben és hazugságokkal tartják életben.Sajnos az a legnagyobb baj az egésszel,hogy akik ezeket a dolgokat csinálják,ŐK  sincsenek ezzel tisztában.Nincsenek bizony,mert ha tisztában lennének vele,ha tényleg tudnák,hogy az egész egy szemfényvesztés,akkor bizony nem sok ember foglalkozna vele.Így tartják fenn a hatalmukat és az egész óbelevancukat!


Remélem,nemsokára lehull minden ember szeméről a fátyol és meglátják mekkora nagy csalás és hazugság áldozatai,meglátják hogy ez így nem mehet tovább,és elfelejtik az önzőségüket,a gyarlóságukat,és minden vacak érzésüket.

TE LÁTOD MÁR A VALÓSÁGOT?

Szólj hozzá!

2012.05.10. 05:57 frenk1men

A PÉNZ ÉS AZ EGÓ RABSÁGÁBAN.

 Hiába beszélek,amíg nem érzik át az emberek amit kell,addig nem fog változni semmi.Egy hatalmas mátrixban éltek,a pénz és az egó mátrixában,amit ideje megváltoztatni.Sajnos azzal,hogy kíváncsivá tesznek benneteket(alapvető természet)és utána a kíváncsiságodat a saját javukra fordítják más emberek,és TE ezt nem veszed észre,akkor ne csodálkozz semmin.Innentől kezdve irányítható robot vagy!Úgy befolyásolnak,és manipulálnak,ahogy tetszik,az irányítóknak.

2 fajta ember létezik:az irányító,és az irányított.Mindkettő csak annyit lát,amennyit engednek egymásnak.Amíg nem látják a pénz és az egón kívül,hogy mi az igazi valóság,ez marad ,ez a világ,és az a pár ember,akik erre rájöttek,ne várják,hogy egyik percről a másikra megváltozzon ez az ostoba helyzet.

Sokszor jön az a gondolat,felesleges bármit is tennem,de ezt törlöm a memóriából.

Érezzétek a világot,ne irányítsd,és ne hagyd ,hogy irányítson.Engedd be,és válj eggyé vele.

Szeretet,béke,tudat!

 

Szólj hozzá!

2012.03.17. 08:01 frenk1men

Új világ.

 Nekem nem volt soha istenem,se anygyalom,
Nem követtem dogmákat,se hitet,
Nem ismertek az emberek,
Sosem szerettem,csak azt hittem,
Sosem tudtam,mi az tudni,
Csak akartam lenni,élni,létezni,
De nem maradt másom,csak lélegezni,
Azt,tudtam egyedül,
Mert egyedül voltam,embertelenül,
Megnyílt számomra egy ismeretlen űr, felzabált fenekestül,
Felfordította életem,amit addig tudtam,
Az emberi tényezőt,elhanyagoltam, 
Most,hogy végképp nem hiszek,
És semmit sem nézek,
Mert tudom,most már, mit is akarok
Nem nézem,hanem látom,
Az új emberiséget,
Nem hiszem,hanem tudom,
Az új értéket,
A Föld,a Nap,az Univerzum,az Ember,
Egy új fény tündököl mindenen,
Mely beragyogja Szívetek.
ferencbíró

Szólj hozzá!

2012.03.12. 15:08 frenk1men

Egy pár gondolat.

  NEM TUDOM KI HOGY VAN VELE,DE NAGYON SOK SZERVEZET,MOZGALOM,OLDAL,SZEMÉLY,ÉS SOROLHATNÁM,FOGLALKOZIK A VÁLTOZÁSSAL,ÉBREDÉSSEL,DE!
MOST JÖN A DE!
MINDENKI EGYRŐL BESZÉL,DE -
MÁSHOGY AKARJÁK,MÁSHOGY LÁTJÁK!
MIÉRT?  KÉRDEZEM.
VANNAK AKIK CSAK SAJÁT MÓDJUKON,VANNAK AKIK HELYI SZINTEN,ÉS
VANNAK,AKIK ORSZÁGOS SZINTEN.
MIÉRT?
PEDIG MINDENKI EGYRŐL BESZÉL.
NEM EMBEREK ÉLNEK MÁS ORSZÁGOKBAN,A VILÁGBAN?
UGYANOLYAN EMBEREK MINT MI.
ŐK IS SOKAN VANNAK AKIK UGYANERRŐL BESZÉLNEK,ŐK IS UGYANÍGY 
MÁST AKARNAK,MÁSHOGY AKARJÁK ÉS MÁSHOGY LÁTJÁK.
DE.
MIÉRT VAN EZ?
MIÉRT NEM LEHETNE EZT ÖSSZEHOZNI,EGGYÉ TENNI?
ITT LÁTSZIK A VALLÁSI BABILÓNIA.
MINDENKI EGYET AKAR    DE ! ! !    MÁS NYELVEN,MÁS ÉPÍTŐANYAGGAL,MÁS
TERVEKKEL,   DE ! ! !   UGYANAZT A TORNYOT! ! !
NEM LEHETNE EZT ÉSSZERŰEN?
NEM KIHAGYNI A TUDOMÁNYT,ÉS NEM KIHAGYNI A TECHNOLÓGIÁT.
NEM KIHAGYNI A TERMÉSZETET ÉS NEM KIHAGYNI A HELYI KULTÚRÁKAT.
NEM KIHAGYNI AZ ÉSSZERŰSÉGET!
ÖSSZEFOGVA!
AZ EMBER SOK MINDENT ELÉR,ÉS SOK MINDENT ELÉRT,HA KIGONDOLUNK VALAMIT
,PERSZE ÉSSZERŰ DOLGOKAT,MEG IS TUDJUK VALÓSÍTANI.
MILLIÓ A PÉLDA RÁ,EZT NEM KEL BIZONYÍTANI.
MINT AHOGY AZT SEM,HOGY VÁLTOZTATNI KEL.
ERRE A FELSŐ HATALOM,FELSZÓLÍTOTT MINKET ,(NEM EMBEREKRŐL BESZÉLEK AKIK MOST ,,VEZETNEK" BENNÜNKET)HANEM A VILÁGMINDENSÉG TUDATA,AZ EMBERI KOLLEKTÍV TUDAT ÉS A FÖLDÜNK,(FÖLD ANYÁNK )TUDATA.
AZ EGY ! ÉS MINDEN !
HA ÍGY FOLYTATJUK AZOK NYERNEK AKIK ,ÉS AMIK NEM TETSZENEK NEKÜNK.
HA ÚGY GONDOLOD ,MINDENT NÉZZ MEG,GONDOLKODJ EL RAJTA,RÁGD MEG,
EMÉSZD MEG,GONDOLD VÉGIG MI LENNE JÓ,MI MŰKÖDNE,ÉS MI NEM,
MI TESZ JÓT A FÖLDÜNKNEK,MI TESZ JÓT A GYERMEKEINKNEK,ÉS NEKÜNK .
HA EZT MEGINT ELBALTÁZZUK ,AKKOR NEKÜNK ANNYI.

Szólj hozzá!

2012.03.10. 17:31 frenk1men

Margit Madárka Horváth

 2012.01.29

A legény kiment minden nap a mezőre. Keményen dolgozott, hitte, hogy boldog lesz munkája árán. De minden lehullajtott verejtékkel öregebb lett még a vágya is. A keze mellett szíve is kérges lett. S, mikor már alig-alig bírta a minden napos hajszát a boldogság után, hogy nem jön, hiába is várja, hiába minden munka, hiába minden perc az életéből, amikor le is mondott róla, akkor vállára szállt egy kis madár. Különös volt az éneke, különös volt a színe is: kék volt, opál, minden tollacskája, s ha felrebbent, az égbe olvadt, a mélységes kékségbe.

Minden délben, míg pihent a legény fa tövében gubbasztva, keservvel szívében, hogy nem kell a Földnek, nem kell az Égnek, egyik sem ad munkájáért igaz bért: boldogságot - odarepült vállára a különös madár. Csácsogott, cserregett, fütyült, énekelt. A legény elébb meg sem hallotta, mert a saját lelkét sajnálta minden pillanatában.

De egy nap a madárka nem fütyült, nem csácsogott, nem kerregett, nem is ült meg a legény vállán tenyerén, csak csoda kékségében hidegen ragyogott a fénylő nap felé emelve szárnyait. Akkor a legény meghallotta a nagy csendben a saját szívének dobbanását.

Azt mondta a kis madárnak:- Énekelj hát, legalább ez maradjon nekem, hisz meg is érdemlem, munkám gyümölcse téged termett, add hát meg, ami nekem jár.

S, a kékséges piciny madár dalba kezdett, utolsóba, soha-soha nem hallottba: - Vágytad fiú a boldogságot, elismerést a munkádért, verejtékedért kincseket. Meg is kaptad, hisz itt vagyok: csak neked éneklek. Minden dalomban szóltam, csácsogtam, cserregtem, fütyültem, sírva könyörögtem: figyelj Istenre is, hisz én vagyok az Ő küldöttje. Üzent neked, nyisd ki a szemed, a boldogság nem csak a tied. S, ha majd másnak is kívánod, hamarabb, mint magadnak, akkor a szíved kérge semmis lesz. Ha a magot nem csak magadnak akarod, hanem az Ég madarainak is adod, ha a szeretet nem csak kéred, hanem adni is vagy képes, akkor veled marad az angyalok legkülönbike: a boldogság egyetlen hírnöke. De te nem hallottál, mert süket vagy a jóra, szemed nem lát, magát a csodát, a boldogság kék madarát kezedben tartva sem. Pedig ha megdicséred tollát, megszívleled dalát, ha várod, hogy megérkezzen hozzád, ha hűséges vagy a perchez, amikor válladra száll, akkor van mire várnod. Hisz a madárkának is jár a munkája árán szerzett boldogság: a jó szó, hogy dalait meghallják, vele együtt éneklik. Te nem adtad legény, így a madárkával most elszáll a remény: Nem lehetsz boldog soha, mert vár valahol egy leány a kis madár dalára, hátha ő majd meg is hallja:- Megkaptál mindent, amit kértél, szívet, lelket, simogató kezet. De ha nem hallod meg más énekét, másnak munkáját észre sem veszed, ha magadban kérgesíted elégedetlen szíved - ahogy énekeltem minden nap neked - soha, soha nem terem neked boldogság.

S, a kék madár utolsót cserrent, a legény feje felé rebbent. Felemelkedett sebesen, egyre, s egyre magasabbra, míg az Ég kékje fel nem olvasztotta. A legény szemének kékje soha többet nem láthatta.

1 komment

2012.03.08. 10:43 frenk1men

Ragaszkodás:függőség?Elengedés:szeretet?

 Amikor megszületünk,elkezdődik a ragaszkodásunk,(függőségünk?)a levegőhöz,az Anyához,az anyatejhez,az élethez.a fejlődésünk során sok mindent megtapasztalunk,átélünk és elkezdjük a máshoz is való ragaszkodásunkat.Kialakul bennünk,a körülményeink miatt,mindenkiben máshogy a további függőség.A legelső tapasztalatok,az óvodában,iskolában alakulnak ki.

Itt kezdődnek az alapvető problémák,a felnőttek azt hiszik,az a jó mindenben amit a gyerekeknek megmondanak,meg sem hallgatják már a gyermekeiket,sőt olyanok szólnak bele az oktatásba ,akiknek semmilyen tapasztalatuk sincs a gyermekneveléshez.Sosem illesztik bele az oktatásba a gyermekek véleményét,mivel meg sem kérdezik őket,mit akarnának! Iskoláinkban nem jók az alapvető oktatási módszerek,hamar megtanítják a gyermekekkel,nincs választásuk,csak az van amit kapsz,és el kell fogadni nekik.

Kialakítják bennük a felesleges dolgok iránti függőségeket,és amikor kikerülnek ezekből a gyermekbutító helyekről,a 80%-uk elvész a életbe való kilépéskor.Nem képesek kreativitásra,önálló döntésekre,saját véleményük elmondására.A globális oktatási módszerek miatt,pedig elvesztik a természethez,és az igazi élethez való ragaszkodásukat,ami az alapvető relativitásuknak kellene lennie.

Innen kezdve válnak felnőtté,megfosztva életérzésektől,szeretettől,önzetlenségtől.             A felnőttség kezdete pedig bele viszi az olyan ,az igazi élethez vajmi kevés köze van,dolgokhoz,olyan munkát kell választaniuk,amit nem szeretnek,és dolgozniuk kell,most már majdnem életük végéig.Sok,sok értelmetlen munka.                                               Innen pedig nehéz megtanulni,helyesen felfogni az élet igazi értelmét.                                   Nem győzöm hangsúlyozni a pénz értelmetlenségét,mindenki bele van KÉNYSZERÍTVE ebbe!És nem látnak ,és nem is akarnak látni az emberek más lehetőséget,ez kényelmes nekik,viszont ez ront el mindent a világban.Alapvető probléma az emberi felfogásban :felfogás,ember.

Meg kell változnunk.El kell szakadnunk ettől.Vissza kell térnünk a szeretethez,önzetlenséghez,a békéhez.Itt nem lehet hivatkozni egyensúlyra.                       Végre szabaddá kell válnunk,minden értelemben!

Szeretet és béke.

Szólj hozzá!

2012.02.28. 08:03 frenk1men

GONDOLATOK,ÉBREDÉSEK.

 Magamhoz híven,kezdhetném avval,ajaj,meg huha,ez nem semmi,de úgy látszik,így is kezdtem.

Ébredések,igen,ez nem semmi ,magamnak,és ha elmondom,nektek sem lessz semmi.

Esténként meditálni szoktam,és így reggelre,amikor felébredek,bizony néha,2x szoktam felébredni,először,felébredek mint én,aztán meg,mint felébredt,mert ,sokszor bizony rájövök dolgokra,és amire most is ráeszméltem,az nektek nem nagyon fog tetszeni.

Ugyanis ,amikor több ezer éve,elkezdett az ember,azzal foglalkozni,hogy lehetne,lehetnének több dolgai,rájött,hogy cseréljen,aztán,rájött,mivel lehetne helyettesíteni a cseretárgyakat,hát rájött az arany jellemzőire,most nem sorolnám,és beállította,mint cseretárgyat,de előtte,rávezette embertársait az arany jellemzőire,és beállított egy hatalmas jogot is az aranynak.(csak megemlíteném,ha nem lenne "ilyen" értéke az aranynak,mennyi mindenre tudnánk használni)Szóval,elfogadták cseretárgynak,a beállított értéke alapján.Meglehetősen lassan alakult az értéke,de haladt,kihasználták ezt egyes családok,és amikor rájöttek mennyire tudják vele befolyásolni az embereket,hát elkezdték kitermelni,kitermeltetni.(ITT KEZDŐDIK AZ Ő ÉBREDÉSÜK ÉS JELENLEG IS TART)     AZT,hogy  ez megtörténhetett,saját magának köszönhetik az emberek,mert kihasználták az ezek után létrejött EGÓ-ját.Ezek az emberek ,akik erre rájöttek,jól ki is használták a többi embert,ezért mondom,hogy ők is "felébredtek" valójában,mert így is van,Ráébredtek,mivel lehet vezetni a legkönnyebben az embereket,sőt mostmár az egész emberiséget.Egy dologgal,az EGÓ-jával,amibe ,olyan értékrendet állítottak fel,nekik a vezetőik,amit el is tudtak vele hitetni(itt kezdődött el a hit,és elmaradt a tudás)olyan dolgokat,amik nem léteznek.Az első az volt,hogy nektek szükség van vezetőkre.És azóta,azt állítják nektek szükség van olyan vezetőkre,akiknek mindene megvan,szó szerint értsd,a mai értékrendnek megfelelően,minden.Azt meg már észre sem veszitek,vesszük,hogy már veletek állítatják be  ezeket az értékrendeket,kifinomult módszerekkel,ezek a "felébredt" emberek.Az istent is íly módon állították be,a politikát is,és ti vakon belesétáltatok ebbe a nagy büdös csapdába,az évezredek alatt.Ezek után mondom nektek,innen nagyon nehéz,szinte képtelenség felállni,kilábalni belőle.Tanácsokat nem tudok adni nektek,hogy lehet kikerülni ezt a csapdát.Avval,hogy elmondtam nektek is,remélem sok embernek segítettem túljutni valamin,ami eddig félrevezette.

E miatt nem tudjuk a gyerekeinket sem helyesen felnevelni,taníttatni.Olyan módszerekkel neveljük és oktatjuk őket,ami ezeket az egóra épülő értékrendeket álítja be a Ő számukra 

 

Bizony,bizony,mindenki részt vett  ebben a játékban,ami még most is tart,és fénykorát éli ! Nagyon kevesen jöttek rá,hogy hová vezet ez az egész,és akik rájöttek,és elmondták ezt az embereknek,azokat a hatalmonlevők,kinyírták,vagy ellehetetlenítették.Azután már csak át kellett írni a megvilágosodott emberek gondolatait a saját, számukra legjobb verzióra,saját hasznukra.

Így működik ma is a világ,saját hasznunkra találjuk ki a megfelelő dolgokat,nem pedig a mások felemelkedésére,megsegítésére.Ezért is lett nagyon hazug a világ,és ebben a hazugsággal teli világban kell élnünk,ezt mi teremtettük.Az emberiség.Remélem,sokak számára világossá vált,mit jelent az,:mi teremtjük a valóságot.

Köszönöm néktek az ébredést.

A szeretet és béke legyen veletek. 

Szólj hozzá!

2012.02.24. 08:32 frenk1men

világpanoráma!

 http://www.youtube.com/watch?v=Uni6ph0Bet0

Szólj hozzá!

2012.02.21. 10:30 frenk1men

A VISSZASZÁMLÁLÁS MEGKEZDŐDÖTT

">

<iframe src="http://free.timeanddate.com/countdown/i2zniaps/cf12/cm0/cu4/ct0/cs0/ca0/cr0/ss0/cac000/cpc000/pcfff/tcfff/fs100/szw320/szh135/tatTime%20left%20to%20Event%20in/tac000/tptTime%20since%20Event%20started%20in/tpc000/mac000/mpc000/iso2013-01-22T00:28:00" frameborder="0" width="175" height="66"></iframe>

Szólj hozzá!

2012.02.17. 19:57 frenk1men

AZ EMBERI TÉNYEZŐ

Az már biztos,mennyit kell még fizetni! Örökkön ,örökké!!!

Mit is fizetünk ? És mennyiért ?

A gázért,a kőolajért ,vagyis a benzinért ? Hát rengeteget.

Tudjátok mit fizetünk ezekben? Hát ezeknek ,akik törvényesen ! megengedhetik maguknak,az energia kitermelését,ezeknek fizetünk,drága limuzinokat,hatalmas irodaházakat,milliós nagyságrendű szórakozásokat ,utazásokat,nyaralásokat,magánrepülőgépeket. Sőt a gyermekeik,unokáik,rokonaik iskoláztatását,elit egyetemeit,magas színvonalú szórakozását. És ezek az emberek hoznak létre humanitárius intézményeket,segélyező egyesületeket,intézményeket. Igen ,a ti energiafogyasztásotokból szablyák meg a világunkat,törvényeket,a saját maguk számára,igen,a mi pénzünkből,sőt ,azt mondják ez az ő pénzük ,nekünk csak kölcsönadták.Mi nem érünk semmit ,csak azt,mennyit fogyasztunk mindenből.Mi tartjuk el a fizikai munkánkkal az ő bürokrata ,improduktív úgynevezett munkájukat,mi adjuk a megélhetésüket.Azt a királyi megélhetésüket.

Mert Ők ezt megérdemlik !

Hát ezért kell a pénz,és ezért kell minden tárgynak értéket adni.

A legfontosabb ,az le van tojva,az nem érték,vagyis az ember aki dolgozik is,az aki termel,aki ledolgozza 2,3 műszakban a fél életét,az aki ritkán,vagy egyáltalán nem jut olyan lehetőségekhez,mint nyaralás,vagy normális kaja,csak az ,mi lesz holnap?

Ilyen őrültek vagyunk.

Csak emberben is annak van értéke,aki,akik olyan dolgokat művelnek,amiben ott a sok pénz lehetősége .

Szólj hozzá!

2012.01.30. 18:42 frenk1men

MEKKORA IDIÓTÁK IS VAGYUNK

 Elképzelhető az,hogy a legszembetűnőbb dolgokat nem vesszük észre ?

EZVAN!

Vagyis az van ,hogy elég ostoba dologgal kell foglalkoznom,pont azzal,amit a legjobban nem szeretek,mert a világunk emiatt van bajban : PÉNZ!

Ha már erről írok,elmondom,mindenki ostoba mert nem látja ,hogy ez a legrosszabb,de mivel ezvan,mindenki aki pénzt keres ,mindig többet akar,mivel a legszegényebb is ,egy kicsit jobban akar élni,akinek meg van már lakása ,kocsija,na azok meg jobbat akarnak,mehetnék még felfele ,de minek?

ELTORZULTUNK!

VISZONT KÉRDEM ÉN,MIÉRT HAGYJÁTOK,HAGYJUK,HOGY A SOK SZEMÉT HATALMONLÉVŐ,MEGTÉVESSZEN,BECSAPJON MINKET?

Ugyanis ,kérdezem,mi a CCCP-ért keresnek többet az EU nyugatabbra élő közösségei,emberei? Mivel különbek,a franciák,a németek,az osztrákok,vagy a hollandok,csak egyelőre ezeket említve?Mivel különbek a magyaroknál? Mivel tudnak többet? 

Vagy csak átverés az egész? Igen ,egy hatalmas átverés részesei vagyunk ! Különben ,nem csak ebben,hanem sok mindenben,de maradjunk most ennél.                                 Ugyanazt a munkát végzik,színvonalasabb  eszközökkel,kulturáltabb helyeken,szóval ,könnyebb nekik,mégis mi keresünk kevesebbet!

Miért kell ezt hagyni? Meddig kell még ezt elfogadni? Meddig hiszitek el a sok hazugságot és baromságot,amit ezek kitalálnak válaszul,ezekre a kérdésekre?

Ti elhiszitek ,a munkátok kevesebb fizetséget ér,mint bárhol máshol a világon? Rosszabbul dolgoztok? Selejtet gyártotok,hogy kevesebbet ér a munkátok?

Meddig bírjátok még ,a bőrötök nyúzását?

LEGALÁBB HA MÁSBÓL NEM IS ÉBREDTEK FEL EGYENLŐRE,LEGALÁBB EBBEN AZ EGYBEN LÁSSATOK MÁR TISZTÁN ! ! !

 

1 komment

2012.01.15. 11:52 frenk1men

Az emberiség ellen elkövetett bűnöket mi magunk idéztük elő.

 Elgondolkodtam azon,vajon az embert miért támadják meg betegségek,miért történnek vele balesetek,és vajon miért nem lehet teljesen egészséges.                                                  Nos ha a vírusokat nézem ,az emberek nem nagyon tudnak védekezni ellene,mert új mutációk jönnek létre,mindig egy újabb vírus fejlődik ki,hogy megtámadja az emberi szervezetet.                                                                                                        

   Mért nem támadják  meg az állatokat ezek a vírusok ???

Nos ,szerintem reálisan gondolkodva,a természet mindig az egyensúly fenntartására törekszik,mindenben,és mivel elvesztettük a természettel a kapcsolatunkat,ezért itt is egyensúlyra törekszik .A föld gyógyítja magát .

Vírus lettünk,az emberiség vírus lett a föld számára és megpróbálja meggyógyítani önmagát !                                                                                          

Elfajultunk,ellehetetlenítettük a földet és magunkat is.Helyre kell hoznunk mindent             Ha nem leszünk képesek ezt felfogni elpusztulunk,a föld így vagy úgy de meggyógyul,       ezt már nem lehet félvállról venni.

Összefogással egy élhetőbb világot kell építenünk,minden régi dolgunkat el kell felejteni.     Teljesen új gondolkodásmódot,új struktúrákat,új, és nem életellenes  energiákat,kell létrehozni,megvalósítani.    

Nem azért kaptunk az élettől lehetőséget és tudatot,hogy az állatoktól átvett hierarchia- ban éljünk.                                                                                 Nem azért lettünk emberek mert mi így akartuk,de azt igenis akarhatjuk,hogy szebb legyen az életünk,és azt igenis akarhatjuk,hogy a természethez visszatérjünk.

Ne akarjátok felesleges eszközökkel,felesleges eszméitekkel felülírni a természetet.

Az ember nagyon kicsi a természet és az univerzum törvényeihez képest.

Bármikor vége lehet mindennek az életetekben,bármelyik pillanatban,és Ti csak a saját kis hülye módon élt életetekkel foglalkoztok .Lássátok be végre, önmagatok egyszerű lények vagytok,akik nem képesek ezek ellen tenni,de hatalmas nagyszerűségetek, mindent képes megvalósítani,ami nem a természet ellen való! 

A FÖLD IS RÁJÖTT ARRA,HOGY ,JOBB HA BÉKÉSEN INTÉZI EL A DOLGÁT AZ EMBEREKKEL,SZÓVAL EZÉRT ÉBRESZTI INKÁBB FEL ŐKET,LÁSSÁK MEG MAGUK,HOGY MENNYI HÜLYESÉGRE KÉPESEK  ,ÉS AZT IS TUDJÁK,MIKÉNT OLDHATJÁK MEG AZ ÖSSZES PROBLÉMÁJUKAT.

 

 

Szólj hozzá!

2012.01.04. 09:33 frenk1men

József Attila

 

TÉL

Valami nagy-nagy tüzet kéne rakni,
Hogy melegednének az emberek.

Ráhányni mindent, ami antik, ócska,
Csorbát, töröttet s ami új, meg ép,
Gyermekjátékot, - ó, boldog fogócska! -
S rászórni szórva mindent, ami szép.

Dalolna forró láng az égig róla
S kezén fogná mindenki földiét.

Valami nagy-nagy tüzet kéne rakni,
Hisz zúzmarás a város, a berek...
Fagyos kamrák kilincsét fölszaggatni
És rakni, adjon sok-sok meleget.

Azt a tüzet, ó jaj, meg kéne rakni,
Hogy fölengednének az emberek!

1922. november 12.

Szólj hozzá!

2012.01.03. 09:44 frenk1men

A BIZALOMRÓL.

 

Aki egy kicsit is elgondolkodik azon,miért is nem bízunk egymásban ,hamar rájön mi a gond.

A gond az ,csak a pénzben bíznak az emberek.Megveszik a dolgaikat ,ez ennyibe kerül ,amaz annyiba,ez a biztos,pénzért kapunk valamit.Tuti dolog.                                                    Van pénzem ,megveszem ami kell, ez biztos! De itt kezdődik a gubanc,mert ebben van a bizalom..                                                                                                                                                                  Ha jobban megnézzük ezt a tényezőt,hogy miben is bízunk,nagyon hamar rájövünk,mekkora   hazugság és szemfényvesztés ez az egész,mert az biztos ,hogy meg tudod venni a dolgokat,de hogy mennyiért is?Mindig több és több valaminek az ára.Működjön a gazdaság, mondják,én meg azt mondom ,működjön a csalás ami a leggazdagabbak malmára hajtja a vizet,mivel az ők törvénye az amit neked be kell tartanod .                                                                  Ez amiben bízol? Ez!                                                                                       Ezért vesztettük el a bizalmat is egymás iránt,mindenki pénzt akar,és aki részt vesz ebben a játékban,az részévé válik ennek a csalásnak,és nem is tudja,mert az akaratán kívül történik.                                                                                                                                                                                                     Szóval olyan dolgokban hiszünk amik nem valósak,nem működnek helyesen,és félrevezetik az embereket.                                                                                                                                Ki kell építeni a bizalmat az emberek között.Bíznunk kell egymásban,bíznunk kell abban ,hogy tudunk egy okosabb, szebb jövőt építeni,amiben nem engedjük az ilyen csalásokat. De legfőként magunkban kell bíznunk,abban,hogy nem válunk még egyszer ilyenek áldozatává,hogy igenis tudunk szeretettben élni,hogy tudunk végre értelmesen élni.  

 

 

                                                                                                             

 

 

Szólj hozzá!

2012.01.02. 16:38 frenk1men

Végletek játéka

Címkék: gondolatok

Igen,én is csak játszottam,részt vettem ebben az ostoba játékban,amit a FELNŐTT,KOMOLY EMBEREK játszanak,és aminek a neve:PÉNZ! Igen,a PÉNZJÁTÉK! A játék lényege:HASZONSZERZÉS! A játék vége:ELFAJULÁS,KIVETKŐZÉS EMBERI MIVOLTUNKBÓL! egy pár nonszensz : NÉZD !!! VAN ITT EGY NAGYON ÚJ LEHETŐSÉGED! INGYEN KAPSZ TELJESEN EGY ,AZ EGÉSZ HÁZTARTÁSODAT ELLÁTÓ ENERGIAKÖZPONTOT.AZ EGÉSZ HÁZTARTÁSODAT ELLÁTJA,SŐT MÉG PLUSZT IS TERMEL.                                          válaszok erre:  ÉS ,MENNYIBE KERÜL? VAGY,  Á NEKEM MÁR VAN. VAGY KÖSZI,DE JOBBAT TUDOK,ÉS NAGYON OLCSÓ. VAGY, TE FIGYUZZ,OK, DE UTÁNA ELADHATOM? VAGY, BENNE VAGYOK,(CSINÁLOK BELŐLE SOKAT, AZTÁN PIACRA DOBOM ÉS NAGYON GAZDAG LESZEK) VAGY,  MIT KÉPZEL,MI VAGYOK ÉN,EGY SZEGÉNY ÁGRÓLSZAKADT SENKI!?

Szólj hozzá!

2012.01.02. 16:36 frenk1men

Weöres Sándor: Valse Triste

Címkék: vers

Hűvös és öreg az este.

Remeg a venyige teste.

Elhull a szüreti ének.

Kuckóba bújnak a vének.

Ködben a templom dombja,

villog a torony gombja,

gyors záporok sötéten

szaladnak át a réten.

Elhull a nyári ének,

elbújnak már a vének,

hüvös az árny, az este,

csörög a cserje teste.

Az ember szíve kivásik.

Egyik nyár, akár a másik.

Mindegy, hogy rég volt vagy nem-rég.

Lyukas és fagyos az emlék.

A fákon piros láz van.

Lányok sírnak a házban.

Hol a szádról a festék?

kékre csípik az esték.

Mindegy, hogy rég vagy nem-rég,

nem marad semmi emlék,

az ember szíve vásik,

egyik nyár, mint a másik.

Megcsörren a cserje kontya.

Kolompol az ősz kolompja.

A dér a kökényt megeste.

Hűvös és öreg az este.

Szólj hozzá!

2012.01.02. 16:32 frenk1men

Kaptam...

Címkék: gondolatok


Adni szeretnék neked valamit, Megfoghatatlan, mégis csodás! Szívünkbe lopózva lelkünket simogatja, Hőfoka nem számít, hol fellobban, Hol lecsitul, mégis örökké ott lapul - e kicsinyke szó "Szeretet"! Amely benned, s bennem él, S örökre elkísér...... Talán egyszer eljön az idő S a tündér álma valósággá nő A világban béke honol majd Lesz, ki életednek értelmet ad Aki helyette fogja kezed S az éjben suttogja a neved Szemedben kigyúlnak a fények S valóra válnak a hiú remények. Megmutatná, hogyan szeress Biztatna, lépted legyen egyenes Figyeld a fényes csillagképeket S merj álmodni merészeket És nézd a csicsergő madarat Mely szárnyal, mint a szabad akarat Közben lassú dallamot dúdolna Melytől szíved meglágyulna Ismeri szíved vágyát Valóra váltaná az álmát Ha tehetné, fogná kezed Bölcsőben ringatná lelked S hintene békességet Törődést és melegséget Minden fűre, minden fára S gyengéden nézne a világra Lelkem mélyén él egy tündér Ki mindig csak ad, soha nem kér Békés, szelíd a tekintete Apró, törékeny a termete Kicsiny keze oly gyengéden Puhán, melegen, megértően Törölgeti verejtéked Tudja, mit adhatna néked EZ EMITŐL ÉRKEZETT Szeretnék egy jobb világot, miben mindig szépet látok, s nem lesz benne gyűlölet, csak el nem fogyó szeretet. Szeretnék csak annyit mondani ! Ívelt folyót sebes árral, benne halat, ezer számmal, vén tölgyfákat nagy lombokkal, hol mókus ugrál víg mosollyal. Tiszta vizű, édes tengert, melyre a nap csókot lehelt, dzsungelt, ahol sok száz állat, szabadon és büszkén járhat, Magas hegyen lágy szirteket, rajta délceg törzsű fenyveseket, szélben hajló búzatáblát, mely égig nyújtja dús kalászát. Ezerszínű rózsakertet, mi illatával könnyet ejtet, hegyoldalon zuhatagot, mely a napfénytől tükröt ragyog. "Szeretnék egy meseerdőt, olyan álommal szőtt, elérhetőt, kis házikót patakokkal, lágyan formált dús fodrokkal. Virággal telt selymes rétet, tücsökhangút, mely dalra késztet, elsuhanó pillangókat, szivárványon hintázósat. ,,A Boldogságot nem lehet ajándékba kapni, Egyetlen titka: adni, mindig csak adni. Jó szót, bátorítást, mosolyt, hitet, És sok-sok önzetlen tiszta szeretetet. "Talán semmi sincs szebb a világon,mint találni egy embert, akinek lelkében nyugodtan letehetjük szívünk titkait,akiben megbízunk, akinek kedves arca elűzi lelkünk bánatát,akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk Jó sorsom a fényt és az árnyat Bölcsen felosztá, rendezé. Nem ölt meg bennem semmi vágyat, Örömem` unttá nem tevé. Ha kell szenvedni: készen állok. A fájdalom még sírni hajt; És látva ezt a szép világot, Még felkiáltok: Édes élni rajt` Az élet nem egy könyv, amelyben csak a valaki által előre megírt sorok mentén lehet haladni. Az élet síkság, melyben utak megszámlálhatatlan sokasága van; minden lépésre újabb elágazás nyílik, és az ember mindig szabadon választhat, hogy jobbra vagy balra forduljon. S aztán jön az újabb elágazás és az újabb döntés. Mindenki ezen a síkságon lépked, mindenki maga dönti el, melyik utat, melyik irányt választja - ki a napnyugta, ki a sötétség felé megy, ki a napkelte, a fény forrása felé És soha, még az élet legutolsó pillanatában sem késő megfordulni, és egészen más irányba indulni, mint amerre hosszú-hosszú éveken át ment az ember. Ha megfoghatnék egy szivárványt,megtenném. Csak neked,hogy a szépségét megoszthassam veled.Azokon a napokon,mikor egyedül érzed magad, építenék egy hegyet,ami csak a tiéd lenne. Egy hely a kikapcsolódásra,egy hely,egyedül lenni. Ha a gondjaidat a kezemben tarthatnám,a tengerbe dobnám őket. De ezeket nem vagyok képes megtenni. Nem tudok hegyet építeni vagy megfogni egy szivárványt. De engedd,hogy az legyek,amit a legjobban tudok: A szívünk tudja válaszunk, így minden egyszerű. A kérdésünkre megoldás van, mindig gyönyörű. Amikor lelkünk oly szegény, az mindent befogad. Csak a vágy teli szívünk remél újabb álmokat. Akinek vannak, álmai azt élteti a remény.

Szólj hozzá!

2012.01.02. 16:30 frenk1men

A MEGTISZTULÁSUNK ÚTJAI

Címkék: gondolatok

Megbocsájtani magunknak minden elkövetett hibánkért,vagy rossz tettünkért,

ne tartozzunk senkinek semmivel,

minden ígéretünket tartsuk be,ne ígérjünk olyat, amit nem tudunk valóra váltani ne legyenek hiábavaló vágyaink

próbáljunk mindenkit és mindent szeretni

tisztítsuk meg a fejünket a benne lévő rossz gondolatoktól sokat mosolyogjunk és próbáljunk meg humorosok lenni

ne a pénz legyen az elsődleges szempont az életedben, hanem a lelked szép részét nyisd meg és a szíved jó oldalát mutasd meg

bánj úgy másokkal,ahogy te is elvárod,hogy bánjanak veled

ne bánts semmit ,mert nem a tied ,csak használhatod ne bánts semmit ,mert többé nem csodálhatod minden ami van az egy kis csoda ,hát bánj is úgy vele

ne használj ki senkit,se jól ,se rosszul ,sehogy sem.

Szólj hozzá!

2012.01.02. 16:27 frenk1men

Felnőttek játéka

Címkék: jövő emberek világ gondolatok

A POLITIKA ,AZ ÁLLAM, A RENDSZER,MIND MIND A FELNŐTTEK JÁTÉKA, JÁTSSZÁK A KISDED JÁTÉKAIKAT,ÉS NAGYON KOMOLYAN VESZIK.                                                

A RENDSZERT MINDEN ESZKÖZZEL PRÓBÁLJÁK FENNTARTANI ,DE LEGFŐKÉPP A PÉNZEL! PONT AZZAL AMI AZ EGÉSZET TÖNKRETESZI! HÁT EZ NEM RÖHEJ?

AZ INFLÁCIÓ A HÁBORÚ FELÉ SODORJA A NEMZETEKET,EZELŐTT IS ÍGY VOLT,SZERINTEM EZ UTÁN SEM LESZ MÁSKÉPP.                                                                                   AZ EMBEREK ,HA ÖSSZEFOGNÁNAK,BIZTOS LEHETNE EGY SZEBB VILÁGOT ÉPÍTENI,DE SAJNÁLNAK MINDENT ,AMI AZ ÖVÉK. PEDIG ,HA ÚGY NÉZZÜK ,AZ EGÉSZ VILÁG A MIENK,MINEK KELL KISAJÁTÍTANI! NEM JOBB LENNE ÉRTELMESEN FELHASZNÁLNI MINDENKI SZÁMÁRA:?!                                                                                                      EZ SZERINTETEK UTÓPIA?                                                                                  AZ EMBER MINDENT MEG TUD VALÓSÍTANI! ÉS VÁLTOZNI IS TUD! ÚGY HISZEM EL KELL KEZDENI,ELJÖTT AZ IDEJE! KERESNI KEL EGY HELYES UTAT ,KERESNI KEL LEGBELÜL,A LELKÜNKBEN,MEG KEL TALÁLNI ÖNMAGUNKAT.                                                           SÁKJAMUNI ÉS BEN FIA EGYSZERŰ EMBEREK VOLTAK, FELÉBREDTEK! RÁJÖTTEK AZ EMBEREK TÖNKRETESZNEK MINDENT A PÉNZEL,MEGLÁTTÁK HOVÁ VEZET AZ ÖNZÉS,A HATALOMVÁGY,A PÉNZ! CSAK MEGTÖRTÉNT VELÜK IS ,ÉS MÉG SOK EMBERREL,HOGY EGGYÉ VÁLTAK.EGGYÉ VÁLTAK A VILÁGMINDENSÉGGEL. CSAK AZ EMBEREK ,LÁSD MIT TETTEK VELÜK,LÁSD MIT CSINÁLTAK BELŐLÜK. CSAK SEGÍTENI AKARTAK MINDENKIN,HOGY SZEBB ÉLETÜNK LEGYEN. TÉVEDTEK! AZT HITTÉK SIKERÜLHET.     SOKAN HISZIK MÉG ,HOGY SIKERÜLHET.                                                                 EZ A HIT FOGJA MAJD SEGÍTENI ŐKET.                                                                              NEM MÁSBAN KEL HINNÜNK,HANEM SAJÁT MAGUNKBAN. MINDEN MEG VAN ÍRVA ,EZ IS.

Szólj hozzá!

2012.01.02. 16:25 frenk1men

Tőlem

Címkék: vers

KERESEM AZ UTAM, KERESEM ,

DE NEM TUDOM HOL VAN ,

BEJÁRTAM TUDOM, NAGYON SOK HELYET,

SOKSZOR ELTÉVEDTEM SOKSZOR TÉVEDTEM,

MÉG MINDIG MEGYEK,,S VALAMIT LÁTOK

, HOMÁLYOS UGYAN,DE EGYRE TISZTÁBB ÉS NINCSENEK FOLTOK,

JÖN KÖZELEBB,TISZTÁBB A KÉP, DE EZ NEM KÉP,TUDOM EZ ÉRZÉS,

LEGBELÜL ÉS FÁJ ,MERT EZ BOLDOGSÁG, MEGFERTŐZÖTT MENTHETETLENÜL,

ÉS HAZAÉRTEM TUDOM, MINDEGY HOL VAGYOK.

 

SZERETNÉM A SZABADSÁGOT SZERETNI,

SZOMORÚ,SZELÍD SZÉPSÉG, SZERESS!

SZÉPEN SZERETVE.

MIKOR LESZEL ÚJRA ENYÉM,

MIKOR HOZZA ILLATOD FELÉM A SZÉL,

MIKOR BÚJSZ HOZZÁM SZELÍDEN,

MIKOR MONDOD AZT: ÉDES SZERELMEM.

 

NEM IDE VALÓ VAGYOK A FÖLDRE,

CSAK IDE LE LETTEM LÖKVE,

CSÁBÍTÓ IGÉK ÍGÉRTEK KÖZBEN,

ELTŰNT A TÖKÉLETES SZERETET FÖLÖTTEM.

 

AKÁRHOGY TITKOLOM ERÉNYEIM,

AKÁRHOGY BÚJTATOM GALÁD TETTEIM,

AKAD MÉG FEHÉRNÉP, KI KIMOSSA INGEM,

ÉS ASZTALRA TESZI ÉTKEM!

NE LEGYENEK TITKAIM,

NE BÚJJAK ÁLARC MÖGÉ,

ÚGY IS LEGYEK MÁR SZERETVE.

 

                           KISLÁNYOMNAK

A HAJAD NAPFÉNY SUGARA

, A SZEMED CSILLAG FÉNYE,

A LELKED A GYÉMÁNT TISZTASÁGA,

A MOSOLYOD SZELLŐ DÚDOLÁSA

, A NEVETÉSED PATAK ZENÉJE,

A SZERETETED FÖLDRENGÉS EREJE,

A SZÍVED? CSAK A VILÁG KÖZEPE.

 

                        KISLÁNYOMTÓL

APÁM AZT AKARTA ÉN LEGYEK A SZÁRNYA,

ÉN LEGYEK MINDEN SZÉP ÁLMA,

MINDENT ÉRJEK EL MIT Ő NEM ÉRT EL:

ÉRINTSEK CSILLAGOT,FOGJAM MEG A NAPFÉNYT,LÁSSAM A SZELET,

MINDENT TUDJAK MEGTENNI,MÉG AZT IS MIT NEM LEHET,

JÖJJ APÁM ÁLMODJ RÓLAM,

ÉS GYERE TE IS SZÁLLJ VELEM.

                                   SZERELMES VERS

A LENYUGVÓ NAP FÉNYÉBEN TARTALAK KARJAIMBAN, CSÓKOLOM TESTED, HISZEM ,HOGY SZERETSZ,

NEM TUDOK BETELNI VAD VÁGYAIMBAN,

FORRÓ ÉS SELYMES ÖLELÉSED LÁGY ZENE RITMUSA,

KÁBÍTÓ,

ÍGY VESZNI VOLNA JÓ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mi az,nem tudom,de elfogadom, mi jó azt se tudom,de befogadom a rosszat elkerülöm a barátot megbecsülöm, mond ami bánt,tőled el kobzom, helyére virágot ültetek, mond mi fáj,meggyógyítom, szeretetem öledbe helyezem, ablakom világra tárva , ajtóm előtted kinyitva, szíved melegére várva itt vagyok a világ sodrába.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

2012.01.02. 16:22 frenk1men

Mi lenne, ha?

Címkék: gondolatok

PRÓBÁLJ BELEGONDOLNI,MI LENNE?

HA NEM LENNE PÉNZ!?

HŰHA!

PL.:NEM LENNÉNEK LEHETŐSÉGEID, NEM TUDNÁL MEGVENNI SEMMIT!                         NEM LENNÉL RABSZOLGA, MERT A GAZDAGOK NEM TUDNÁNAK MOTIVÁLNI A VILÁG LEGSZARABB DOLGÁVAL: A PÉNZEL!                                                                           HA FELNŐNÉL VÉGRE MEGLÁTNÁD A SZABADSÁGOD,MEGLÁTNÁD AZ IGAZI ,EMBERHEZ MÉLTÓ LEHETŐSÉGEIDET!                                                                                      DE KELL A PÉNZ! ANNYIRA NEM LÁTTOK MÁST ,CSAK A PÉNZT,HOGY EL SEM TUDNÁTOK NÉLKÜLE KÉPZELNI A VILÁGOT,SAJNA! PÉNZ NÉLKÜLI ÉLET, HATALOMMAL VISSZAÉLŐK NÉLKÜL!!!! SAJNA A PÉNZT NEM LEHET EGYELŐRE ELDOBNI,DE AZÉRT AZT MEG LEHETNE OLDANI,HOGY NE CSAPJON BE SENKI ,SENKIT SEM!                                                       MOST A PÉNZVILÁG TELJES MÉRTÉKBEN HAZUGSÁGRA ÉPÜL,ÉS AHOGY A PÉNZT A KEZÜNKBE VESSZÜK ,MI IS RÉSZESEIVÉ VÁLUNK A HAZUGSÁGNAK!ÉS ANNYIRA A PÉNZ DOMINÁL MINDENT,ÉS A PÉNZ IRÁNYÍT MINDENT,HOGY TELJESEN ELVESZÍTETTÜK ÉS ELFELEJTETTÜK AZT ,HOGY EMBEREK VAGYUNK!!!                                                         MIT IS ÍRHATNÉK?! TALÁN 1X MAJD MINDEN JÓ LESZ,DE ADDIG PRÓBÁLKOZOM ÉS HÁTHA SIKERÜL VALAMIT ELÉRNEM. IGEN,PRÓBÁLKOZOM ,MERT EBBEN A VILÁGUNKBAN KEVÉS A JÓ ÉS A SZÉP ! SOK A HAZUGSÁG,SOK A KÁBÍTÁS(MINDEN FORMÁBAN)!              TALÁN ELÉRI EGYSZER AZ EMBERISÉG,HOGY NE KELJEN SEMMI ROSSZ ,ÉS A SZÉP ÉS JÓ DOLGOK HALADJANAK CSAK ELŐRE AZ UTUKON.                                                          JÓ DOLGOK: SZERELEM,IGAZI SZABADSÁG,SZERETET,SZERETET,SZERETET,!!!               ÉS ÉRTELMESEN ÉLNI ,ÉRTELMESEN BÁNNI MINDENNEL! A SORREND TELJESEN MINDEGY! SAJNOS MÁR GYEREKKORUNKBAN ELTORZULUNK,ÉS SAJNOS ÍGY TORZÍTJUK EL GYERMEKEINKET IS,MIVEL KÉPTELENEK VAGYUNK HELYESEN NEVELNI ŐKET.

Szólj hozzá!

2012.01.02. 16:19 frenk1men

Ha Isten létezne...

Címkék: isten gondolatok

HA ISTEN LÉTEZNE NEM LENNÉNEK SE PAPOK SE TEMPLOMOK,NEM LENNÉNEK SE RENDŐRÖK SE BÖRTÖNÖK,NEM LENNÉNEK POLITIKUSOK SE ÁLLAMOK,NEM LENNE DŐZSÖLÉS EGYESEKNEK,NEM LENNE ÉHEZÉS SOK MILLIÓNAK

HÁT IGEN! AHHOZ ,HOGY FELÉBREDJEN AZ EMBER SOK IDŐRE VAN SZÜKSÉG,HOGY KEZDJEN MÁSKÉPP ÉLNI ÉS GONDOLKODNI. MEG KEL LÁTNI,ÉS BE KEL LÁTNI,VÁLTOZTATNI KEL EZEN AZ ÉLETFORMÁN. SOKKAL TÖBB IDŐT KELL SZÁNNI A SZERETTEINKRE ,A CSALÁDUNKRA,A GYEREKEINKRE. A GYEREKEINKET NEM SZABAD ARRA ÖSZTÖKÉLNI,NEVELNI ÉS TANÍTANI AMI ELRONTJA EZT A VILÁGUNKAT.

 

A NEM IS TÁVOLI JÖVŐBEN.................

 

JÓL ÉRZEM MAGAM,MERT AMIKOR FELÉBREDTEM,NEM VOLT GONDOM,NEM KELLETT AGGÓDNOM MIT ADOK A CSALÁDOMNAK ENNIVALÓT,VAGY MIBE ÖLTÖZTETEM ŐKET JÓL ÉRZEM MAGAM MERT NEM VOLTAK RÉMÁLMAIM,MERT NEM ÁLMODTAM POLITIKUSOKKAL,HAZUGSÁGOKKAL,ÍGÉRETEKKEL JÓL ÉRZEM MAGAM,MERT SZÉP ÁLMAIM VOLTAK, JÓL ÉRZEM MAGAM ,MERT REGGEL MOSOLYGÓS ARCCAL KÖSZÖNT MINDENKI RÁM JÓL ÉRZEM MAGAM MERT NINCSENEK MÁR MILLIÁRDOS PÉNZEMBEREK AKIK IRÁNYÍTOTTÁK EZT A VILÁGOT, JÓL ÉRZEM MAGAM,MERT BELESZÓLHATOK ÉN IS GYERMEKEM IS ISKOLÁBAN A TANÍTÁSBA,ÉS TANÍTHAT A KISGYERMEKEM IS ISKOLÁBA JÓL ÉRZEM MAGAM MERT A SZOMSZÉD NÉNIKE NEM ÁSKÁLÓDIK MÁR HÁTAM MÖGÖTT ÉS A SZOMSZÉDAIM SEM PLETYKÁSOK MÁR JÓL ÉRZEM MAGAM MERT AZ EMBEREK MÁR TUDNAK SZERETNI,NEM AKARNAK SENKIT ÁTVERNI ,MEGKÁROSÍTANI,MEGBÍZNAK EGYMÁSBA FELTÉTELEK NÉLKÜL JÓL ÉRZEM MAGAM MERT AZT CSINÁLHATOM AMIT SZERETEK ,NEM KELL RÁKÉNYSZERÜLNÖM SENKIRE ÉS SEMMIRE JÓL ÉRZEM MAGAM MERT NEM KEL FÉLNEM BÁNTHATNAK,BEZÁRHATNAK,BÁNTHATJÁK CSALÁDOM,VAGY MEGKÁROSÍT BÁRKI BÁRMIVEL, NEM VERNEK ÁT ,POLITIKUSOK,NEM VERNEK ÁT BOLTBAN,VAGY PIACON AZ EMBEREK MÁR JÓT AKARNAK MINDENNEK ÉS MINDENKINEK.

Szólj hozzá!

2012.01.02. 15:25 frenk1men

"EGOHOMO"

Címkék: gondolatok

FELHÍVÁS A SZABAD AKARAT TÖRVÉNYRE ÉS A PÉNZ NÉLKÜLI GAZDASÁGRA. EZ NEM UTÓPIA!!! AZ EGOHOMO-T EL KEL FELEJTENI,VÉGRE HOMO SAPIENS-É KEL VÁLNI MINDENKINEK.AKI TOVÁBB AKARJA FOLYTATNI A POLITIZÁLÁST,A PÉNZRENDSZERT AZ EGOHOMO 

 

"EGOHOMO":  A magántulajdon megszületésével fejlődött ki. A arany majd a pénz létrejöttével tökéletesítette eszközeit. Nem érdekli más, csak pénz, nem tud másban gondolkodni csak a pénzben. Nincsenek szép érzései, csak mások elnyomása fontos számára, minden eszközzel. Nagy segítség számára, hogy befolyásolni tud homo-kat akik szolgálják őket, sőt felbérel homo-kat akik teljesítik akaratát.
Az egohomo-nak nincsenek olyan érzései mint pl.:feltétel nélküli szeretet, szerelem, odaadás,
törődés, békesség.
Csak olyan világban érzi jól magát, amit saját maga teremtett, és ezt képes megvédeni élete árán is.

 

Szólj hozzá!

2012.01.02. 15:22 frenk1men

ÉBREDÉSEK

Címkék: jövő világ gondolatok

MINDEN CSAK LÁTSZAT, MINDEN CSAK KÉPZELET.
HA ARRA GONDOLOK, MILYEN LENNE, A VILÁG HA NEM HAZUGSÁGOKRA ÉPÜLT VOLNA,TÖBB EZER ÉVE, AKKOR
MINDIG MEGNYUGSZOM.


SOHASEM ADOM FEL, HOGY SEGÍTSEK ABBAN MINDENKINEK,
HOGY LEGYEN SZEBB AZ ÉLET, LEGYEN SZEBB A HALÁL, ÉS LEGYEN JOBB MINDEN.
PÁR EZER ÉVE HAZUGSÁGOKRA KEZDETT ÉPÜLNI A VILÁGUNK
(PÉNZ, ÜZLET, KERESKEDELEM, POLITIKA, HÁBORÚ, VALLÁS, BE NEM TARTOTT ÍGÉRETEK,
ELFELEJTETT SZERETET, ÉS ELFELEJTETT BÉKE,- AZT HISZEM SOROLHATNÁM MÉG!!!) ÍGY NAGYON NEHÉZ ÉLNI, NAGYON NEHÉZ IGAZNAK ÉS BECSÜLETESNEK MARADNI, VAGY AZZÁ VÁLNI,VAGY ÚGY MEGHALNI, EBBEN A VILÁGBAN!


MINDENKI PRÓBÁL KÜZDENI, MEGPRÓBÁL FENNMARADNI,
MEGPRÓBÁLUNK ÉLNI.
DE PRÓBÁLTÁL MÁR A HANGYÁNAK SEGÍTENI CIPEKEDNI,
A HALAKNAK SEGÍTETTÉL ÚSZNI TANULNI VAGY A MADARAKAT KELL-E MEGTANÍTANI REPÜLNI?
MINDEN ÖSSZEFÜGG MINDENNEL.
AZ EMBER KAPTA A GONDOLATOKAT ÉS MÉG KAPJA IS.
AZT HISZED MAGÁTÓL JÖN,VAGY AZ AGYUNK,BIOÁRAMMAL GERJESZTETT FUNKCIÓJÁT TÖLTI BE A GONDOLKODÁS?
ÉN AZT LÁTTAM, HOGY A GONDOLATOT AZ ADJA AMIRE RÁNÉZEL,VAGY AMIRE GONDOLSZ AZ A DOLOG AKARJA, HOGY RÁGONDOLJ.
GONDOLKODJ EL RAJTA!
HA NEM LENNE SEMMI, GONDOLATOD SEM LENNE, ILYEN EGYSZERŰ.
MINDENNEK VAN GONDOLATA ÉS LÁTOD IS BELÜL.OTT ÁLLTAM A VILÁG PEREMÉN KITERJESZTETT SZÁRNYAKKAL,
ALÁSZÁLLTAM ÉS LÁTTAM,
LÁTTAM ELŐBB A FÉNYT ÉS OTT VOLT A SÖTÉT,
OTT VOLT A SZÜRKESÉG ÉS A SZÍNESSÉG,
OTT, OTT VOLT TEMÉRDEK EMBER GONDOLATÁNAK TENGERE,
BENNE VOLT A MEGTISZTULÁS EREJE,
BENNE VOLT A VILÁGMINDENSÉG !
ÉS AZON TÚL EGY MÁSIK LÉT....?


MINDIG LEHET ÉS AZT HISZEM KELL IS MÁSHOGY LÁTNI
ÉS NÉZNI A DOLGOKAT.
HA CSAK EGYOLDALÚAK VAGYUNK ,ELVESZTJÜK A VILÁGMINDENSÉGGEL A KAPCSOLATUNKAT.
BEZÁRKÓZUNK A SAJÁT CSÖKÖTT KIS VILÁGUNKBA, ÉS MINDENNEK VÉGE.
FEL KELL ÉBREDNI A MÁTRIXBÓL!
A PÉNZ, A HATALOM, A FELESLEGES DOLGOK IRÁNTI VÁGYAK ELTORZÍTANAK MINKET.


MIT SZÓLNÁNAK AZ EMBEREK AHHOZ, HA KIDERÜLNE, MIÉRT LETTÜNK (TEREMTVE?)
AZ EMBER TESTE, MIKOR BETEG ANTITESTEKET HOZ LÉTRE, ÍGY VÉDEKEZIK A KÓROKOZÓKKAL SZEMBEN,
NOS AZ EMBER VAJON ANTITEST-E A VILÁGEGYETEM SZÁMÁRA?
VAJON BETEG A VILÁGEGYETEM?
VAGY?
MI VAGYUNK A KÓROKOZÓK?
VAJON HA TÖNKRE TESSZÜK MAGUNKAT,FELSOROLTAM MIVEL,AKKOR SZERINTEM MINDEN TÖNKREMEGY KÖRÜLÖTTÜNK,
TÖNKRE MEGY A FÖLD UTÁNA A NAPRENDSZERÜNK,AZUTÁN A GALAXISUNK,
ÚGY MINT A MI SZERVEZETÜNK, AZ EGYIK BETEGSÉG HOZZA A MÁSIKAT HA NEM VIGYÁZUNK, TÖNKREMEGYÜNK..

MINDENKI ÉSZREVETTE MENNYIVEL GYORSABBAN TELIK
AZ IDŐ?
TENNI KELLENE VALAMIT ,HOGY JOBBAN RÁÉRJÜNK
AZOKKAL A DOLGOKKAL FOGLALKOZNI,AMI TÉNYLEG ÉRDEKEL BENNÜNKET,AMIT A SZÍVÜNK DIKTÁL.
AZ IDŐT EGY KICSIT MEG KELLENE BUHERÁLNI.

(mivel idő nem létezik,csak az elmúlásnak adott mértékegységet az ember,úgy mint minden másnak,hogy láthatóvá tegye)

Szólj hozzá!