HTML

Nirvana Verzió

Kerestem az utam, amit meg is találtam, mert megmutatta a Mindenség. Keresem még, mi célból lettünk, mi miért van? Mi van még ezen a világon, a világmindenségen túl? Mert azt már tudom, hogy itt mi van: eszement világ... Megpróbálom megváltoztatni. Veled EGYÜTT.

Ki van itt?

Eddig látták:

Rajongj!

Friss topikok

  • dd69: Horváth Margit (1968-2016. febr. 2.) Isten nyugosztalja Madárkánkat békében! (2016.02.12. 05:56) Margit Madárka Horváth
  • Ébredj!: Szép munka Frenk1men,csakúgy,mint az összes eddigi írásod!Rengeteg hasonlóan gondolkodó emberre va... (2012.02.16. 13:42) MEKKORA IDIÓTÁK IS VAGYUNK

Linkblog

AZ AGYUNK CSAK JÁTSZIK VELÜNK!

2012.02.28. 08:03 frenk1men

GONDOLATOK,ÉBREDÉSEK.

 Magamhoz híven,kezdhetném avval,ajaj,meg huha,ez nem semmi,de úgy látszik,így is kezdtem.

Ébredések,igen,ez nem semmi ,magamnak,és ha elmondom,nektek sem lessz semmi.

Esténként meditálni szoktam,és így reggelre,amikor felébredek,bizony néha,2x szoktam felébredni,először,felébredek mint én,aztán meg,mint felébredt,mert ,sokszor bizony rájövök dolgokra,és amire most is ráeszméltem,az nektek nem nagyon fog tetszeni.

Ugyanis ,amikor több ezer éve,elkezdett az ember,azzal foglalkozni,hogy lehetne,lehetnének több dolgai,rájött,hogy cseréljen,aztán,rájött,mivel lehetne helyettesíteni a cseretárgyakat,hát rájött az arany jellemzőire,most nem sorolnám,és beállította,mint cseretárgyat,de előtte,rávezette embertársait az arany jellemzőire,és beállított egy hatalmas jogot is az aranynak.(csak megemlíteném,ha nem lenne "ilyen" értéke az aranynak,mennyi mindenre tudnánk használni)Szóval,elfogadták cseretárgynak,a beállított értéke alapján.Meglehetősen lassan alakult az értéke,de haladt,kihasználták ezt egyes családok,és amikor rájöttek mennyire tudják vele befolyásolni az embereket,hát elkezdték kitermelni,kitermeltetni.(ITT KEZDŐDIK AZ Ő ÉBREDÉSÜK ÉS JELENLEG IS TART)     AZT,hogy  ez megtörténhetett,saját magának köszönhetik az emberek,mert kihasználták az ezek után létrejött EGÓ-ját.Ezek az emberek ,akik erre rájöttek,jól ki is használták a többi embert,ezért mondom,hogy ők is "felébredtek" valójában,mert így is van,Ráébredtek,mivel lehet vezetni a legkönnyebben az embereket,sőt mostmár az egész emberiséget.Egy dologgal,az EGÓ-jával,amibe ,olyan értékrendet állítottak fel,nekik a vezetőik,amit el is tudtak vele hitetni(itt kezdődött el a hit,és elmaradt a tudás)olyan dolgokat,amik nem léteznek.Az első az volt,hogy nektek szükség van vezetőkre.És azóta,azt állítják nektek szükség van olyan vezetőkre,akiknek mindene megvan,szó szerint értsd,a mai értékrendnek megfelelően,minden.Azt meg már észre sem veszitek,vesszük,hogy már veletek állítatják be  ezeket az értékrendeket,kifinomult módszerekkel,ezek a "felébredt" emberek.Az istent is íly módon állították be,a politikát is,és ti vakon belesétáltatok ebbe a nagy büdös csapdába,az évezredek alatt.Ezek után mondom nektek,innen nagyon nehéz,szinte képtelenség felállni,kilábalni belőle.Tanácsokat nem tudok adni nektek,hogy lehet kikerülni ezt a csapdát.Avval,hogy elmondtam nektek is,remélem sok embernek segítettem túljutni valamin,ami eddig félrevezette.

E miatt nem tudjuk a gyerekeinket sem helyesen felnevelni,taníttatni.Olyan módszerekkel neveljük és oktatjuk őket,ami ezeket az egóra épülő értékrendeket álítja be a Ő számukra 

 

Bizony,bizony,mindenki részt vett  ebben a játékban,ami még most is tart,és fénykorát éli ! Nagyon kevesen jöttek rá,hogy hová vezet ez az egész,és akik rájöttek,és elmondták ezt az embereknek,azokat a hatalmonlevők,kinyírták,vagy ellehetetlenítették.Azután már csak át kellett írni a megvilágosodott emberek gondolatait a saját, számukra legjobb verzióra,saját hasznukra.

Így működik ma is a világ,saját hasznunkra találjuk ki a megfelelő dolgokat,nem pedig a mások felemelkedésére,megsegítésére.Ezért is lett nagyon hazug a világ,és ebben a hazugsággal teli világban kell élnünk,ezt mi teremtettük.Az emberiség.Remélem,sokak számára világossá vált,mit jelent az,:mi teremtjük a valóságot.

Köszönöm néktek az ébredést.

A szeretet és béke legyen veletek. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://frenk1men.blog.hu/api/trackback/id/tr1004219120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása