HTML

Nirvana Verzió

Kerestem az utam, amit meg is találtam, mert megmutatta a Mindenség. Keresem még, mi célból lettünk, mi miért van? Mi van még ezen a világon, a világmindenségen túl? Mert azt már tudom, hogy itt mi van: eszement világ... Megpróbálom megváltoztatni. Veled EGYÜTT.

Ki van itt?

Eddig látták:

Rajongj!

Friss topikok

  • dd69: Horváth Margit (1968-2016. febr. 2.) Isten nyugosztalja Madárkánkat békében! (2016.02.12. 05:56) Margit Madárka Horváth
  • Ébredj!: Szép munka Frenk1men,csakúgy,mint az összes eddigi írásod!Rengeteg hasonlóan gondolkodó emberre va... (2012.02.16. 13:42) MEKKORA IDIÓTÁK IS VAGYUNK

Linkblog

AZ AGYUNK CSAK JÁTSZIK VELÜNK!

2012.01.15. 11:52 frenk1men

Az emberiség ellen elkövetett bűnöket mi magunk idéztük elő.

 Elgondolkodtam azon,vajon az embert miért támadják meg betegségek,miért történnek vele balesetek,és vajon miért nem lehet teljesen egészséges.                                                  Nos ha a vírusokat nézem ,az emberek nem nagyon tudnak védekezni ellene,mert új mutációk jönnek létre,mindig egy újabb vírus fejlődik ki,hogy megtámadja az emberi szervezetet.                                                                                                        

   Mért nem támadják  meg az állatokat ezek a vírusok ???

Nos ,szerintem reálisan gondolkodva,a természet mindig az egyensúly fenntartására törekszik,mindenben,és mivel elvesztettük a természettel a kapcsolatunkat,ezért itt is egyensúlyra törekszik .A föld gyógyítja magát .

Vírus lettünk,az emberiség vírus lett a föld számára és megpróbálja meggyógyítani önmagát !                                                                                          

Elfajultunk,ellehetetlenítettük a földet és magunkat is.Helyre kell hoznunk mindent             Ha nem leszünk képesek ezt felfogni elpusztulunk,a föld így vagy úgy de meggyógyul,       ezt már nem lehet félvállról venni.

Összefogással egy élhetőbb világot kell építenünk,minden régi dolgunkat el kell felejteni.     Teljesen új gondolkodásmódot,új struktúrákat,új, és nem életellenes  energiákat,kell létrehozni,megvalósítani.    

Nem azért kaptunk az élettől lehetőséget és tudatot,hogy az állatoktól átvett hierarchia- ban éljünk.                                                                                 Nem azért lettünk emberek mert mi így akartuk,de azt igenis akarhatjuk,hogy szebb legyen az életünk,és azt igenis akarhatjuk,hogy a természethez visszatérjünk.

Ne akarjátok felesleges eszközökkel,felesleges eszméitekkel felülírni a természetet.

Az ember nagyon kicsi a természet és az univerzum törvényeihez képest.

Bármikor vége lehet mindennek az életetekben,bármelyik pillanatban,és Ti csak a saját kis hülye módon élt életetekkel foglalkoztok .Lássátok be végre, önmagatok egyszerű lények vagytok,akik nem képesek ezek ellen tenni,de hatalmas nagyszerűségetek, mindent képes megvalósítani,ami nem a természet ellen való! 

A FÖLD IS RÁJÖTT ARRA,HOGY ,JOBB HA BÉKÉSEN INTÉZI EL A DOLGÁT AZ EMBEREKKEL,SZÓVAL EZÉRT ÉBRESZTI INKÁBB FEL ŐKET,LÁSSÁK MEG MAGUK,HOGY MENNYI HÜLYESÉGRE KÉPESEK  ,ÉS AZT IS TUDJÁK,MIKÉNT OLDHATJÁK MEG AZ ÖSSZES PROBLÉMÁJUKAT.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://frenk1men.blog.hu/api/trackback/id/tr123548576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása