HTML

Nirvana Verzió

Kerestem az utam, amit meg is találtam, mert megmutatta a Mindenség. Keresem még, mi célból lettünk, mi miért van? Mi van még ezen a világon, a világmindenségen túl? Mert azt már tudom, hogy itt mi van: eszement világ... Megpróbálom megváltoztatni. Veled EGYÜTT.

Ki van itt?

Eddig látták:

Rajongj!

Friss topikok

  • dd69: Horváth Margit (1968-2016. febr. 2.) Isten nyugosztalja Madárkánkat békében! (2016.02.12. 05:56) Margit Madárka Horváth
  • Ébredj!: Szép munka Frenk1men,csakúgy,mint az összes eddigi írásod!Rengeteg hasonlóan gondolkodó emberre va... (2012.02.16. 13:42) MEKKORA IDIÓTÁK IS VAGYUNK

Linkblog

AZ AGYUNK CSAK JÁTSZIK VELÜNK!

2012.10.20. 22:01 frenk1men

HÓDÍTSUK VISSZA A TUDATUNKAT!

Címkék: jövő

Egyre jobban érzem magam,nem változtak életkörülményeim,nem lett jobb semmi anyagi értelemben,de már ezek a dolgok nem érdekelnek.

Mi az amitől jobban érzem magam?

A változásoktól!

Egyre többen és többen jönnek rá az emberiség mibenlétére,arra ,hogy mekkora nagy ostobaságokat követtek el az elődeink.Látom,látjuk,hogy változnak az emberek körülöttünk.A körülmények még nem változnak,de az emberek igen,és minél több embernek nyitjuk fel a szemét,annál hamarabb fognak a körülmények is megváltozni.Nemsokára,elkezdhetjük a szép és jó,normális új világ építését.

Ebben kell nagyon jók lennünk.Nem hibázhatunk.Akik a pénz alapú társadalmat akarják tovább vinni,bármilyen változtatásokkal,legyenek akármilyen jónak tűnők,azok bizony nem akarják a változást.Pénz alapú társadalommal,nem lehet változni,változtatni.Nézzétek meg mivé lettek az emberek.Olyan vezetőik lettek,akik csak látszat vezetők.Ők már csak a saját érdekeiket nézik,és azt,hogy a törvényeikkel,legalizálják magukat.
Hát ez nem röhej?mondjátok meg.És mindenkire ráerőltetik!
Sohasem értettem,világ életemben zavartak eme művei az embereknek.Úgy éreztem magam,mintha egy idegen világban élnék.Sohasem éreztem,hogy a FÖLD lenne az otthonom,Sohasem.Mindig idegennek tűnt a számomra.
Mostmár  mást érzek,mást látok,és mostmár tudom.Igen tudom!

Mi megkaptuk a békés harcos útját,Mi vagyunk a békés harcosok.Igen,harcosok lettünk,olyan harcosok,akik a tudatuk segítségével,nyitottá tették a szívüket,ami által,megmutatják a többi ember számára a feltétel nélküli szeretetet!Az önzés nélküli életet.

Köszönök nektek mindent ,barátaim,testvéreim,harcostársaim.Azoknak is köszönöm,akik utálnak,akik írigyek és akiknek közömbös vagyok.

szeretet,béke,tudat,

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://frenk1men.blog.hu/api/trackback/id/tr34860131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása