HTML

Nirvana Verzió

Kerestem az utam, amit meg is találtam, mert megmutatta a Mindenség. Keresem még, mi célból lettünk, mi miért van? Mi van még ezen a világon, a világmindenségen túl? Mert azt már tudom, hogy itt mi van: eszement világ... Megpróbálom megváltoztatni. Veled EGYÜTT.

Ki van itt?

Eddig látták:

Rajongj!

Friss topikok

  • dd69: Horváth Margit (1968-2016. febr. 2.) Isten nyugosztalja Madárkánkat békében! (2016.02.12. 05:56) Margit Madárka Horváth
  • Ébredj!: Szép munka Frenk1men,csakúgy,mint az összes eddigi írásod!Rengeteg hasonlóan gondolkodó emberre va... (2012.02.16. 13:42) MEKKORA IDIÓTÁK IS VAGYUNK

Linkblog

AZ AGYUNK CSAK JÁTSZIK VELÜNK!

2012.03.08. 10:43 frenk1men

Ragaszkodás:függőség?Elengedés:szeretet?

 Amikor megszületünk,elkezdődik a ragaszkodásunk,(függőségünk?)a levegőhöz,az Anyához,az anyatejhez,az élethez.a fejlődésünk során sok mindent megtapasztalunk,átélünk és elkezdjük a máshoz is való ragaszkodásunkat.Kialakul bennünk,a körülményeink miatt,mindenkiben máshogy a további függőség.A legelső tapasztalatok,az óvodában,iskolában alakulnak ki.

Itt kezdődnek az alapvető problémák,a felnőttek azt hiszik,az a jó mindenben amit a gyerekeknek megmondanak,meg sem hallgatják már a gyermekeiket,sőt olyanok szólnak bele az oktatásba ,akiknek semmilyen tapasztalatuk sincs a gyermekneveléshez.Sosem illesztik bele az oktatásba a gyermekek véleményét,mivel meg sem kérdezik őket,mit akarnának! Iskoláinkban nem jók az alapvető oktatási módszerek,hamar megtanítják a gyermekekkel,nincs választásuk,csak az van amit kapsz,és el kell fogadni nekik.

Kialakítják bennük a felesleges dolgok iránti függőségeket,és amikor kikerülnek ezekből a gyermekbutító helyekről,a 80%-uk elvész a életbe való kilépéskor.Nem képesek kreativitásra,önálló döntésekre,saját véleményük elmondására.A globális oktatási módszerek miatt,pedig elvesztik a természethez,és az igazi élethez való ragaszkodásukat,ami az alapvető relativitásuknak kellene lennie.

Innen kezdve válnak felnőtté,megfosztva életérzésektől,szeretettől,önzetlenségtől.             A felnőttség kezdete pedig bele viszi az olyan ,az igazi élethez vajmi kevés köze van,dolgokhoz,olyan munkát kell választaniuk,amit nem szeretnek,és dolgozniuk kell,most már majdnem életük végéig.Sok,sok értelmetlen munka.                                               Innen pedig nehéz megtanulni,helyesen felfogni az élet igazi értelmét.                                   Nem győzöm hangsúlyozni a pénz értelmetlenségét,mindenki bele van KÉNYSZERÍTVE ebbe!És nem látnak ,és nem is akarnak látni az emberek más lehetőséget,ez kényelmes nekik,viszont ez ront el mindent a világban.Alapvető probléma az emberi felfogásban :felfogás,ember.

Meg kell változnunk.El kell szakadnunk ettől.Vissza kell térnünk a szeretethez,önzetlenséghez,a békéhez.Itt nem lehet hivatkozni egyensúlyra.                       Végre szabaddá kell válnunk,minden értelemben!

Szeretet és béke.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://frenk1men.blog.hu/api/trackback/id/tr224297194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása