HTML

Nirvana Verzió

Kerestem az utam, amit meg is találtam, mert megmutatta a Mindenség. Keresem még, mi célból lettünk, mi miért van? Mi van még ezen a világon, a világmindenségen túl? Mert azt már tudom, hogy itt mi van: eszement világ... Megpróbálom megváltoztatni. Veled EGYÜTT.

Ki van itt?

Eddig látták:

Rajongj!

Friss topikok

  • dd69: Horváth Margit (1968-2016. febr. 2.) Isten nyugosztalja Madárkánkat békében! (2016.02.12. 05:56) Margit Madárka Horváth
  • Ébredj!: Szép munka Frenk1men,csakúgy,mint az összes eddigi írásod!Rengeteg hasonlóan gondolkodó emberre va... (2012.02.16. 13:42) MEKKORA IDIÓTÁK IS VAGYUNK

Linkblog

AZ AGYUNK CSAK JÁTSZIK VELÜNK!

2012.01.02. 16:22 frenk1men

Mi lenne, ha?

Címkék: gondolatok

PRÓBÁLJ BELEGONDOLNI,MI LENNE?

HA NEM LENNE PÉNZ!?

HŰHA!

PL.:NEM LENNÉNEK LEHETŐSÉGEID, NEM TUDNÁL MEGVENNI SEMMIT!                         NEM LENNÉL RABSZOLGA, MERT A GAZDAGOK NEM TUDNÁNAK MOTIVÁLNI A VILÁG LEGSZARABB DOLGÁVAL: A PÉNZEL!                                                                           HA FELNŐNÉL VÉGRE MEGLÁTNÁD A SZABADSÁGOD,MEGLÁTNÁD AZ IGAZI ,EMBERHEZ MÉLTÓ LEHETŐSÉGEIDET!                                                                                      DE KELL A PÉNZ! ANNYIRA NEM LÁTTOK MÁST ,CSAK A PÉNZT,HOGY EL SEM TUDNÁTOK NÉLKÜLE KÉPZELNI A VILÁGOT,SAJNA! PÉNZ NÉLKÜLI ÉLET, HATALOMMAL VISSZAÉLŐK NÉLKÜL!!!! SAJNA A PÉNZT NEM LEHET EGYELŐRE ELDOBNI,DE AZÉRT AZT MEG LEHETNE OLDANI,HOGY NE CSAPJON BE SENKI ,SENKIT SEM!                                                       MOST A PÉNZVILÁG TELJES MÉRTÉKBEN HAZUGSÁGRA ÉPÜL,ÉS AHOGY A PÉNZT A KEZÜNKBE VESSZÜK ,MI IS RÉSZESEIVÉ VÁLUNK A HAZUGSÁGNAK!ÉS ANNYIRA A PÉNZ DOMINÁL MINDENT,ÉS A PÉNZ IRÁNYÍT MINDENT,HOGY TELJESEN ELVESZÍTETTÜK ÉS ELFELEJTETTÜK AZT ,HOGY EMBEREK VAGYUNK!!!                                                         MIT IS ÍRHATNÉK?! TALÁN 1X MAJD MINDEN JÓ LESZ,DE ADDIG PRÓBÁLKOZOM ÉS HÁTHA SIKERÜL VALAMIT ELÉRNEM. IGEN,PRÓBÁLKOZOM ,MERT EBBEN A VILÁGUNKBAN KEVÉS A JÓ ÉS A SZÉP ! SOK A HAZUGSÁG,SOK A KÁBÍTÁS(MINDEN FORMÁBAN)!              TALÁN ELÉRI EGYSZER AZ EMBERISÉG,HOGY NE KELJEN SEMMI ROSSZ ,ÉS A SZÉP ÉS JÓ DOLGOK HALADJANAK CSAK ELŐRE AZ UTUKON.                                                          JÓ DOLGOK: SZERELEM,IGAZI SZABADSÁG,SZERETET,SZERETET,SZERETET,!!!               ÉS ÉRTELMESEN ÉLNI ,ÉRTELMESEN BÁNNI MINDENNEL! A SORREND TELJESEN MINDEGY! SAJNOS MÁR GYEREKKORUNKBAN ELTORZULUNK,ÉS SAJNOS ÍGY TORZÍTJUK EL GYERMEKEINKET IS,MIVEL KÉPTELENEK VAGYUNK HELYESEN NEVELNI ŐKET.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://frenk1men.blog.hu/api/trackback/id/tr723514149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása