HTML

Nirvana Verzió

Kerestem az utam, amit meg is találtam, mert megmutatta a Mindenség. Keresem még, mi célból lettünk, mi miért van? Mi van még ezen a világon, a világmindenségen túl? Mert azt már tudom, hogy itt mi van: eszement világ... Megpróbálom megváltoztatni. Veled EGYÜTT.

Ki van itt?

Eddig látták:

Rajongj!

Friss topikok

  • dd69: Horváth Margit (1968-2016. febr. 2.) Isten nyugosztalja Madárkánkat békében! (2016.02.12. 05:56) Margit Madárka Horváth
  • Ébredj!: Szép munka Frenk1men,csakúgy,mint az összes eddigi írásod!Rengeteg hasonlóan gondolkodó emberre va... (2012.02.16. 13:42) MEKKORA IDIÓTÁK IS VAGYUNK

Linkblog

AZ AGYUNK CSAK JÁTSZIK VELÜNK!

2012.02.17. 19:57 frenk1men

AZ EMBERI TÉNYEZŐ

Az már biztos,mennyit kell még fizetni! Örökkön ,örökké!!!

Mit is fizetünk ? És mennyiért ?

A gázért,a kőolajért ,vagyis a benzinért ? Hát rengeteget.

Tudjátok mit fizetünk ezekben? Hát ezeknek ,akik törvényesen ! megengedhetik maguknak,az energia kitermelését,ezeknek fizetünk,drága limuzinokat,hatalmas irodaházakat,milliós nagyságrendű szórakozásokat ,utazásokat,nyaralásokat,magánrepülőgépeket. Sőt a gyermekeik,unokáik,rokonaik iskoláztatását,elit egyetemeit,magas színvonalú szórakozását. És ezek az emberek hoznak létre humanitárius intézményeket,segélyező egyesületeket,intézményeket. Igen ,a ti energiafogyasztásotokból szablyák meg a világunkat,törvényeket,a saját maguk számára,igen,a mi pénzünkből,sőt ,azt mondják ez az ő pénzük ,nekünk csak kölcsönadták.Mi nem érünk semmit ,csak azt,mennyit fogyasztunk mindenből.Mi tartjuk el a fizikai munkánkkal az ő bürokrata ,improduktív úgynevezett munkájukat,mi adjuk a megélhetésüket.Azt a királyi megélhetésüket.

Mert Ők ezt megérdemlik !

Hát ezért kell a pénz,és ezért kell minden tárgynak értéket adni.

A legfontosabb ,az le van tojva,az nem érték,vagyis az ember aki dolgozik is,az aki termel,aki ledolgozza 2,3 műszakban a fél életét,az aki ritkán,vagy egyáltalán nem jut olyan lehetőségekhez,mint nyaralás,vagy normális kaja,csak az ,mi lesz holnap?

Ilyen őrültek vagyunk.

Csak emberben is annak van értéke,aki,akik olyan dolgokat művelnek,amiben ott a sok pénz lehetősége .

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://frenk1men.blog.hu/api/trackback/id/tr504125096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása