HTML

Nirvana Verzió

Kerestem az utam, amit meg is találtam, mert megmutatta a Mindenség. Keresem még, mi célból lettünk, mi miért van? Mi van még ezen a világon, a világmindenségen túl? Mert azt már tudom, hogy itt mi van: eszement világ... Megpróbálom megváltoztatni. Veled EGYÜTT.

Ki van itt?

Eddig látták:

Rajongj!

Friss topikok

  • dd69: Horváth Margit (1968-2016. febr. 2.) Isten nyugosztalja Madárkánkat békében! (2016.02.12. 05:56) Margit Madárka Horváth
  • Ébredj!: Szép munka Frenk1men,csakúgy,mint az összes eddigi írásod!Rengeteg hasonlóan gondolkodó emberre va... (2012.02.16. 13:42) MEKKORA IDIÓTÁK IS VAGYUNK

Linkblog

AZ AGYUNK CSAK JÁTSZIK VELÜNK!

2012.10.01. 11:52 frenk1men

...........................................................................................................

Címkék: manipuláció

PÉNZ!

Nem tudok másról beszélni,mert ez a legrosszabb dolog,ami csak a világgal történhetett,amióta csak létezik.
Minden erről szól,ebbe kényszerítették bele magukat az emberek.
Működne,ha nem lennének hazug emberek,de mivel hazugok vannak,akiknek nem számít a tisztesség,nincs lelkiismeretük,sőt,a pénzvilágban már nem is lehet ilyen senki.

Akik hatalmon vannak,azért ilyenek,hogy megtartsák a hatalmukat,akiknél meg a sok pénz van,azért,hogy még több legyen,és megtartani,bármi áron.
Semmi sem működik az emberek világában,normálisan! 
Minden szolgáltató,legyen banki,mobil,internet,gáz,elektromos,stb.csak arra törekszik,hogy működjön,legyen profit,bármilyen áron,nem számít semmi,csak elhitetik az emberekkel,ez így jó,így működik,és ez csak téged szolgál,neked jó.
Vagy ott van a modern gyarmatosítás!Te átlátod,vagy egyáltalán tisztában vagy vele,ez mi?Hát ott van pedig a emberek orra előtt.Legfőbb képviselői az amerikai vezetők:(na oké,ők felett is vannak).Megtámadni egy másik országot,első lépésként elhitetni az amerikai emberekkel,(és az egész világgal)hogy az akit megtámadunk csak azért tesszük,mert az egy rossz nép,rossz vezetőkkel,majd mi megmutatjuk nekik,mi a szabadság és a demokrácia,közben pedig,ebből egy szó sem igaz! Csak az ország  energiája kell nekik,ami eladható .
Hát nem röhej?Hazugság az egész!
Akármiről beszélhetnék,mindenben ott van,ott van az iskolákban,ott van a sportban,az egészségben,mindenben és hazugságokkal tartják életben.Sajnos az a legnagyobb baj az egésszel,hogy akik ezeket a dolgokat csinálják,ŐK  sincsenek ezzel tisztában.Nincsenek bizony,mert ha tisztában lennének vele,ha tényleg tudnák,hogy az egész egy szemfényvesztés,akkor bizony nem sok ember foglalkozna vele.Így tartják fenn a hatalmukat és az egész óbelevancukat!


Remélem,nemsokára lehull minden ember szeméről a fátyol és meglátják mekkora nagy csalás és hazugság áldozatai,meglátják hogy ez így nem mehet tovább,és elfelejtik az önzőségüket,a gyarlóságukat,és minden vacak érzésüket.

TE LÁTOD MÁR A VALÓSÁGOT?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://frenk1men.blog.hu/api/trackback/id/tr824813146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása